fbpx

Ons verhaal

Life is a gift, let’s enjoy it

Gefascineerd door de zintuigen die onze stemmingen bepalen

Geïnspireerd door het leven, gefascineerd door de zintuigen die zo bepalend zijn voor onze gemoedstoestand. Ruiken, zien en voelen vormen de basis voor onze exclusieve ‘Erkens the mood makers’-collecties. Het assortiment omvat onder anderen luxe diffusers, heerlijke interieurparfums en prachtige geurkaarsen in meerdere formaten. Volop keuze uit zinnenprikkelende geuren die je in de juiste mood brengen.

ons merk

 

We zijn trots op onze Nederlandse roots en dat dragen we graag uit. We hebben dit weten te vertalen in onze brand door de leeuw als beeldmerk op te voeren. Hij staat niet alleen symbool voor vakmanschap, design en kwaliteit. Hij staat daarnaast ook symbool voor de relativerende knipoog. Het leven is te kort om het moment van de lach niet te koesteren. Het beeldmerk is ontstaan vanuit de handgeschreven letters, deze signatuur ervaar je evenzo binnen de lijnvoering van het beeldmerk. De nationale kleur oranje is daarbij in onze ogen een cadeautje. Oranje symboliseert voor ons het leven, de uitdaging om uit elke dag inspiratie te halen.

De glazen kroezen

Unieke objecten

De mondgeblazen kroezen zijn, ieder afzonderlijk, uniek te noemen. Ze ontstaan vanuit het fascinerende proces waaraan kwarts (gewonnen uit zand), soda, vuur en gepassioneerd vakmanschap ten grondslag liggen. Het glas is uitzonderlijk helder en van een overtuigend zware kwaliteit. Deze is letterlijk voelbaar in de massieve glaswand. De 3 elegante basisvormen, met oog voor detail vormgegeven, laten zich moeiteloos combineren binnen een stijlvol interieur. Voor welke ‘My Favourite’ geurkaars je ook kiest, het vormt een prachtig object in huis.

We kleuren
’t leven

Een prachtig pallet

Intense kleuren vormen altijd de basis voor iedere collectie van Erkens the mood makers. Een prachtig pallet waaruit moeiteloos jouw favoriete kleur zich laat selecteren. Welke kleur dan ook je favoriet is, je haalt met een geparfumeerde ‘My Favourite’-kaars van ‘Erkens the mood makers’, een geweldig kwalitatieve sfeermaker in huis.

Ekens Green Paradise

Geïnspireerd door Moeder Natuur

Delicaat & gelaagd

We hebben de meest delicate geuren weten te combineren tot prachtig intense composities die je keer op keer weer weten te boeien. Dit in nauwe samenwerking met onze parfumeurs die beschikken over een fabelachtig geurgeheugen. De fijne kneepjes van het vak zijn in Grasse geleerd, kortom we streven naar de hoogste kwaliteit haalbaar. Dit alles maakt dat onze geuren zo breed gewaardeerd worden. Het begint al bij het ontsteken van je ‘My Favourite’ geurkaars als de verschillende geurtonen subtiel vrijkomen. Dit geldt evenzo voor onze Erkens the mood makers Diffusers en de Mood Booster Interieur parfum. Je zult de gelaagdheid van de altijd inspirerende geurnoten als ontspannend of juist zinnenprikkelend dan wel revitaliserend ervaren. Noem ‘t de wondere wereld van Moeder Natuur.

De was-blend

Handgegoten

Elk ‘My Favourite’-object wordt met de grootste zorg handmatig gegoten en dit in meerdere fases, om zo een consistente massa te kunnen waarborgen. De was-blend is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Dit in combinatie met de toepassing van lonten gemaakt van Egyptisch katoen die mede zorgen voor een optimale branding en een prachtig vlammenspel. De ultieme sfeermakers, op ieder moment van de dag.

Volg ons op Instagram